Új házat szeretne építeni vagy felújítaná otthonát? Bízza ránk!

Tisztelt érdeklődő üdvözöljük a MIZSEI-ÉPKER KFT. weboldalán!

Mizsei CsabaMizsei Csaba vagyok a MIZSEI-ÉPKER KFT. ügyvezető igazgatója és természetesen tagja a szakmunkás kőműves csapatunknak. Immár 20 éves szakmai tapasztalattal építjük az újabbnál újabb igényeknek és szakmai követelményeknek megfelelő kis és nagy kertes családi házakat. Tanulmányaim elméleti részét Cegléden 3 éves szakmunkás képző intézetben, gyakorlati részét pedig kőműves mester vállalkozónál szereztem. Mesterem legfőbb követelménye a precíz, minőségi munka volt. És a legfontosabb célkitűzése, hogy mindig naprakészek legyünk a legújabb és legmodernebb valamint legkorszerűbb anyagok felhasználási területeivel és azok pontos szakszerű felhasználásával.

Fiatalon vágyakoztam minél több tapasztalatot szerezni ezért dolgoztam külföldön és több belföldi cégnél is. Miután dolgoztam rövid ideig generál kivitelezőnél az ott tapasztaltak alapján megfogadtam nem fogok soha generál kivitelezést vállalni. A generál kivitelezők fő szempontja hogy a fixen elvállalt ár minél nagyobb haszonnal záruljon . Ezért nagyon rövid gondolkodás után de határozott megfontolással megfogadtam , hogy soha nem fogok generál kivitelezést vállalni . Vállalkozásomat a mesterem tanítását követve gépesítem ,fejlesztem valamint saját és kollegáink szakmai tudását anyag ismeretét képeztetem.

A gépesítéssel és a fejlesztéssel növelve a teljesítményt valamint a gazdaságosabb költséghatékonyabb kivitelezést .A képzésekkel és a korszerű anyagok használatával nagymértékben növeljük a minőségi precíz kivitelezést. Fontosnak tartjuk , hogy a tulajdonosok által megrendelt munka első osztályú minőségű legyen és hosszútávon az is maradjon. Az eddig kivitelezett kőműves munkáinkról csak pozitív visszajelzéseket kapunk és erre büszkék is vagyunk. Weboldalunkon büszkén felvállaljuk munkáink fényképeit és ön is megtekintheti referencia képeinket .

A képek közt fel lelhető új ház építés az üres portától a hőszigetelésig , a belső gépi vakolástól az aljzatbetonozásig .Valamint a hozzáépítéstől a felújításig és a teljes átalakításig . Szinte minden nemű kőműves munkáról talál a weboldalunkon referencia képeket. Ha minőséget szeretne látni házában vállasza a MIZSEI-ÉPKER KFT.-ét . Mert tudja..mottónk, hogy : Minőséget viszünk házába!

Copyright © 2019 Mizsei-Épker Kft. - Minden jog fenntartva!
Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás